Çarşamba, Eylül 01, 2010

Gidenlerin Şampiyonu

Kartal yuvasından forma alıp çıkanların oluşturtuğu  bir takım hüvviyetinden yavaş yavaş kurtulmaya başladık. Bu sene sadece iyi futbolcuları alarak değil kötü futbolcuları göndererek de iyi takım kurulacağını anlattı bize beşiktaş. Geçen senenin en büyük transferi Gökhan zan ise bu senenin en büyük transferleride Delgado, U.İnceman ve S.Özkandır.

Kendinizi Necipin yerine koyun Gökhan Zandan top alıyosunuz U.İncemanla verkaça giriyorsunuz. Delgadonun önüne uzatıp çizgiye inip S.Özkana pas çıkarıyorsunuz. Sizce futbol oyunun içinde böyle bir gol var mı? Şimdi guti ile paslaşıp q7 ye nin önüne bırakacak. Necipin bu kadar aşama kaydetmesinde gutinin de q7 ninde payını inkar etmemek gerekir.

Şimdi önümüzde 2 hedef transfer daha bulunmakta Nobre ve Tabata eğer bunlarıda gönderebilirsek gerçekten Şampiyonlukta iddialı bir takım olacağımızı düşünmekteyim.

Transfer sezonu bugün 17:00 itibariyle kapanmakta eğer Beşiktaş önüne geçen bu fırsatları kaybetmez bu havayı sürdürebilirse hem gidenlerin hem transferin hemde şampiyonanın şampiyonu olacaktır.

Hiç yorum yok: