Pazartesi, Ocak 31, 2011

Belediye Sokak Futbolunu Zehirledi. (Bizim kuralımız “Üç korner bir penaltı”ydı)

Sokak futbolu, futbolun en temiz en saf halidir kimse kaleye geçmek defansta oynamak istemez. Herkes golcüdür, gol atmak esasdır Maçlar asla 0-0 bitmez. Siz 0-0 biteceğini bildiğiniz bir maça kaç lira bilet parası verirsiniz acaba?
Belediyeler bu sahalara inşaat izni verdiği gün Yusuf Tunaoğlu ve Sergenleri öldürmüştü Dün İstanbul Büyük Şehir Belediye (neresi futbol takımı ismi biri bana anlatsın) sağolsun bu futbolü birkez daha öldürdü. Öyle bir takım düşünün ki amacı sadece karşı takımın hatalarından gol atmak. Bu film Şener Şen ve Kemal Sunaoğlu tarafından defalarca çevrildi. Şark kurnazlığı yetmez mi?
İlk 30 dakikalık oyundan gol çıkmaması Futbol üstadı sayılan A.Avcıyı maç sonunda konuşturdu. Evet A.Avcı sen 2 ön liberoyla oyna hatta forvetsiz oyna ne de olsa sen büyük takım avcıcısın

Tekmelerden bu kadar muzdarip takımın kırmızı kartla cezalandırılması epeyce manidardı.

Evet 17'de 17 dedik buna da gerçekten inanarak söyledik. Bu büyük hedefi gerçekleştiren dünya üzerindeki tek takım İnter.

Schuster ve Beşiktaşımızın bu futbolcuları bizi çoçukluğumuzun sokaklarına götürüyor Ey avcı ey aydinus sen ne yapabilirsin ki...

1 yorum:

Ahmet Değirmenci dedi ki...

imzamı atarım