Cumartesi, Ocak 22, 2011

Yeni hedef 16'da 16

Mukemmele yakın pas trafiği takımdaki yıldızların çalım isteği sanki real tadındaydı. Zaten Cenkte acayip Casillasa benziyo Gutimizde var hemde. Yaşlı dedikleri guti 3.golde tam 52 metre depar attı. Bu deparı attıran Tabatanın holoskonun değilde almedianın simaonun çizgiye inmesiydi. Takımın toplam kalitesi artmış artık daha güvenli oynuyordu.

Öyle keyifli bir takım olduki gece 1 de lig tv de maçı bir kez daha izledim. Bugün yayınlanırsa muhtemelen bir kez daha izleyeceğim. Guti ve Q7 olmak üzere bambaşka bir havası oldu artık Beşiktaşın. Allahtan 3 kupada varız da en azından bu kadroyu 20-25 kez daha izleyeceğiz. İlk yarıdaki 32 maçıda sayarsak nerdeyse Primeir Lig takımları kadar maç yapıyoruz.

En son 2008 de 5-2 Kocaeliyi yenmiştik. Beşiktaş gibi büyük bir takımın 5 atması için bu kadar beklenirmiydi bilemiyorum. Penaltı olunca tek duam yüzde 1 milyon penaltı olmasıydı.Çünkü bu takıma leke düşsün istemiyordum.

Bu takımın bir keyifli diğer yönüde böyle bir takımın Cenk, Necip, Muhammed, Onur, Ersan, İsmail gibi 10 sene Beşiktaşımızı taşıyacak yetenekte gençlerle bir arada olması

Çarşambaya az kaldı trabzonum nerde koyamazsam o gece çıldıracağım tezahüratını ilk defa yürekten söylüyorum.
Ne yaptın Beşiktaş nasıl beklicez Çarşambayı

Kaldı kazanılacak 16 maç



1 yorum:

Baris dedi ki...

HAYDİ OLİMPİYATA!
Trabzon'un sezonun ilk yarısında Olimpiyat Stadı'na hatırı sayılır bir taraftarla gelmesi olay olmuştu. Takımımızın bu hafta böyle bir taraftar desteğine ihtiyacı varken ve taraftar rekoru kırma şansını yakalamışken gelecek haftasonu İBB maçı için seferber olalım ve o stadı dolduralım derim.Herkes bu kampanyaya bir şekilde destek olursa onbinler olarak olimpiyata akarız bu haftasonu..