Perşembe, Ocak 27, 2011

Olimpiyat Stadının Kapasitesi Neydi?

Şenol Güneş yedek kadro-akıllı manevrasıyla hem kendini hem takımını korudu. Çünkü as kadroda çıksa oyun anlamında bundan farklı olmayacaktı. Futbol ulemaların çıkardığı 2 ön libero, çapa, tek forvad kavramları bizi seyir zevki veren futboldan uzaklaştırırken Schuster imdadımıza yetişti. Ertuğrul Sağlam'ın ve Mustafa Denizlinin niye yetemediğini dünkü maçta birkez daha anladık Çünkü her 2 hocada 2-0 dan sonra takımı geriye yaslardı.

Şimdi herkes 2.yarı oyundan düşümüzden direkte patlayan Trabzon şutundan Trabzonun fener maçını düşünerek yedek kadro ile çıktığından bahsedecek ama ilk yarının 3-0 veya 4-0 bitebileceğini, lider takımın Beşiktaşı durdurmak için 44 faul yaparsa ki bunların çoğu kasıtlı tekmeler ve hava topuna yükselme ayağı ile dirseklerdi-küme düşmeme mücadelesi yapacak Anadolu takımlarının neler yapabileceğini, 2.yarıda ilk yarıdaki oyunu sürdürüldüğünde neler olabileceğini, henüz bu takımın 3. maçı olduğunu bir düşünmelerini isterim.

Beşiktaş gol ve pozisyonu; büyük takım gibi oynadığı,  2-0 yetmediği, %62 lik topla oynama oranı az geldiği için yiyor.

Maçın en üzücü yanı Ersanı kaybetmemiz henüz 3 maçımızda yine sakatlıklarla başladık. Beşiktaşımıza yakışan sezonu kapatan bu arkadaşımızın ameliyat öncesi bonservisinin alınmasıdır.

Şimdi vakit bize bunları yaşatan takıma Olimpiyat Stadında Borcumuzu ödeme zamanı...

Hiç yorum yok: