Pazartesi, Kasım 16, 2009

bjk 84 efes 88




Maç başladıktan 15 dakika sonra stad dolmaya başladı. Maçlara niçin seyirci gelmiyor diyen zihniyet maçlara bu insanların nası fedakarlıkla girdiğini görmezden geliyordu.Stadın 2 girişi olmasına karşın böyle önemli bir maça tek kapı açılmış. Tabi maça girdikten sonra bilette yazan koltuğa oturmak hayalinden bahsetmiyorum bile maç girişinde y.d. futbol maçında paralı adamlarına dövdürdüğü kişileri kimlikle tespit etme cabası da takdire şayandı.beşiktaşlı başkana küfür edilmez kutsal pankartını koruma görevi 8 polise verilmişti.Neyden korudular çok merak ediyorum.çünkü insan kaderinden kaçamazdı.Tezahurat artık yeter de değildi gideceksin gidekceksin demirörendi
Neyseki parkedeki mücadele bu yaşananları unuturacak düzeydeydi.Beşiktaşın yabancı rotasyonunda sorun olmamasına rağmen yerli rotasyonu özellikle bu tür maçlar için biraz hafif kalıyor. cevher hayatında ilk defa ilk 5 oyuncusu olmuştu. İnsan efeste oynayan eski beşiktaşlılar kerem kaya muratcanı görünce beşiktaş için biraz daha üzülüyordu. bu stadda bu yerlilerin yanında başaralı yabancı kombinasyonuyla bir eurolig şampiyonu çıkarabilirdi pekala
Maçın bir diğer güzel yanıda pascalın maça gelmesiydi. hani bir tezhuratımız var ya beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur. Bunu yalana çıkarırcasına beşiktaşı destekliyordu bu fransız beşiktaşlı doğmadı ama beşiktaşlıyım diyen herkesten fazla beşiktaşlı oldu.
Sadece sahamızda bir maç keybetmiş ve son kaybettiğimiz maçta olmayacaktı. yalnız parkedeki mücadele arenayı dolduran herkesi fazlasıyla mutlu etmişti.

1 yorum:

zago dedi ki...

Bİ KERE EFESTE OYNAYAN ESKİ OYUNCULARIMIZA HİÇ ÜZÜLME. HELE KAYAYA HİÇ ÜZÜLME ONUN YÜZÜNDEN AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUNU KAYBETTİK.
İKİNCİSİ BİZİM ŞU ANDAKİ TAKIM TAM TRAŞ. TAM BOMBA YABANCILARI İLK DEFA DUYUYORUM. TÜRKLERİN HEPSİ FOSİL. BİR TEK ENGİN ATSÜR VAR. O DA MUAMMA . HEM ZATEN ŞAMPİYON OLSAN BİLE EUROLİGDE SADECE EFESLE ÜLKERDEN BOZMA FENER OLACAK. O GARANTİ 5 SENE ŞAMPİYON OLSAN BELKİ ALIRLAR. TUNCAY ÖZİLHAN AZICIK AKILLI OLSA ADAM OLSA EFESİ BEŞİKTAŞ YAPARDI AMA BUNLARIN BEŞİKTAŞLILIĞI SENİN BENİM GİBİ DEĞİL.