Salı, Kasım 17, 2009

DEMODE YÖNETİM BEŞİKTAŞI MAHFETTİN!!!


Seksenli yılların sonu doksanların başı. Hatırlayın; futbolcuyu gece operasyonu ile kaçıran yöneticiler hem de gözlerini kapatıp nereye götürdüklerini futbolcuya bile söylemeden. Kulüplerin bütün harcamalarını cebinden yapan; buraya dikkat verdikleri parayı hibe etmeyen borç hanesine yazan başkanlar. Niye çünkü seçimde o borcu ödeyen çıkamıyacağı için koltuk sağlam. Taraftara beleş bilet dağıtan onları bağırtan sonra da aynı adamlardan küfür yiyen yönetim. Hatırladınız mı?
Şimdi bir de şu anki yönetimimizi düşünün. Fark görebiliyor musunuz?
Alın borç miktarları: 16 Şubat 2008: Demirören' e borç 41 milyon , diğer borç 51 milyon toplam 92 milyon TL.
2 Mayıs 2009 Başkana 61 diğer 73 toplam 134 milyon TL.
15 Kasım 2009 başkana 59 (iki milyonu alıp yazın tatil yaptı galiba) diğer 121 toplam 180 milyon TL.
Tam borç batağındayız. Bu parayı yeni seçilecek başkan nasıl ödeyecek. Hem de Yıldırım Demirören seçimi kaybederse alacağını isteyeceğini defalarca söyledi . Yani her işin bir bedeli var diyerek başkan olacaksan bu bedeli ödeyeceksin demek istiyor. Tam Ali Şen'lik ya da Mehmet Ali Yılmaz'lık örnekler. Onlar da aynı şeyi yaptı yıllarca başarısız olmalarına rağmen başkanlıkta kaldılar. Yani başkanlıkta kalmak istiyorsan cebinden para ver bi süre alma nasıl olsa hesaba yazıldı.
Gelelim bu haftaki maça. Bizi kişiler ilgilendirmiyor. Bızı formamız ilgilediriyor. Takımız ilgilendiriyor. Onun için ne olursa olsun feneri yeneceğiz. Yendiğimizde de bu sene de şampiyon BEŞİKTAŞ demektir.
Şampiyon olsak ta Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Olsak ta Süper Kupayı alsak, dünya takımlar şampiyonu olsak ta YILDIRIM DEMİRÖREN YETEEEEEEEEEEEEEEEEER.

2 yorum:

zago dedi ki...

VALLA ÇOK GÜZEL OLMUŞ BU ARKADAŞA HELAL OLSUN TAM BENİM DUYGULARIMA TERCÜMAN OLMUŞ.

pascalhakan dedi ki...

bizim beşiktaş sevgimiz onların borçlarından çok o yüzden gideceksin gideceksin demirören
gitmeden bi fener galibiyeti gör bari.
çünkü inönüne en çok fener galibiyeti gören başkan olarak tarihe geçeceksin